Loading the content... Loading depends on your connection speed!

010 - 4123460
Shopping Cart - 0.00

No products in the cart.

A5-Lightbox to Make your own Magic

A5-Lightbox to Make your own Magic

22.95

A5-lightbox van A Little Lovely Company

Deze super leuke lightbox is niet alleen een hele leuke lamp maar ook heel praktisch. Maak steeds nieuwe teksten door simpelweg de plastic letters op de rij te schuiven. Mix en match alle standaard bijgeleverde letters en symbolen (85 stuks!) zo vaak je wilt. De lightbox kun je neerzetten of ophangen aan de muur.

Een orgineel cadeautje niet alleen voor de kinderkamer, maar ook voor jarige jobjes, nieuwe liefdes of zomaar. Verzin een passende tekst en schuiven maar… over and over again!

Ook verkrijgbaar in A4 formaatSKU: LTBX001 Categorieën: ,
Beschrijving

Product Description

A5-lightbox. Met twee rijen voor al je berichtjes, quotes of boodschappen!

Inclusief letters en symbolen
Afmetingen: 20 x 15 x 4,5 cm
Materiaal: zwarte PVC omlijsting

*De LED lightbox werkt op batterijen (6 x 1,5V AA) of op elektriciteit met een standaard adapter (9V DC500 mA). Beide niet meegeleverd.

Over Little Lovely.

Ontwerpsters en oprichters Judith de Ruijter en Nikki Hateley startten hun Little Lovely avontuur in 2014. Gewoon vanaf de keukentafel. Ze hadden een gedeelde droom.  Het transformeren van gewone huis- en kinderkamer decoraties tot vrolijke sfeerbrengers. Elk Little Lovely product is er op gericht om gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Deze bescheiden filosofie leidde tot een uniek en betaalbaar merk. Met een ‘wow-factor’ . Die het dagelijkse leven net iets meer “Lovely” maken.

Mobile version: Enabled