Loading the content... Loading depends on your connection speed!

010 - 4123460
Shopping Cart - 0.00

No products in the cart.

A Little Lovely Company A4 lightbox

A Little Lovely Company A4 lightbox

39.95

A4-Lightbox To Make your own Magic

Gave A4-lightbox van A Little Lovely Company met drie rijen voor tekst,  favoriete quotes, boodschappen …!

Orgineel en leuk om te gebruiken. Maak nieuwe teksten door simpelweg te schuiven de plastic letters op de lijn. Mix en match alle standaard meegeleverd letters en symbolen (85 stuks) zo vaak als je wilt. De lightbox kun je neerzetten of ophangen aan de muur.

Een super cadeautje niet alleen voor de kinderkamer, maar ook voor jarige jobjes, nieuwe babies, feestjes of zomaar. Verzin een passende tekst en schuiven maar… over and over again!

Ook verkrijgbaar in A5 formaatBeschrijving

Product Description

 A4-lightbox met drie rijen voor al je berichtjes, quotes of boodschappen!

Inclusief letters en symbolen
Afmetingen: 30 x 22 x 6 cm
Materiaal: zwarte PVC omlijsting

*De LED lightbox werkt op batterijen (6 x 1,5V AA) of op elektriciteit met een standaard adapter (9V DC500 mA). Beide niet meegeleverd.

Over Little Lovely

Ontwerpsters en oprichters Judith de Ruijter en Nikki Hateley startten hun Little Lovely avontuur in 2014. Gewoon vanaf de keukentafel. Ze hadden een gedeelde droom.  Het transformeren van gewone huis- en kinderkamer decoraties tot vrolijke sfeerbrengers. Elk Little Lovely product is er op gericht om gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Deze bescheiden filosofie leidde tot een uniek merk dat zich richt op het ontwerpen van betaalbare producten. Met een ‘wow-factor’ die het dagelijkse leven net iets meer “Lovely” maken.

You may also like…

Mobile version: Enabled