Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Moover Baby Walker

Moover Baby Walker

69.95

Moover Baby Walker

*Gratis verzending, aankruisen bij afrekenen!

De loopwagen van het Deense merk Moover Toys is niet alleen mooi om te zien maar ook een goede hulp als kleine kinderen op het punt staan om te leren lopen. Met deze wagen is kunnen de eerste stapjes veilig worden in het eigen tempo van het kind.
De wagen kan niet kantelen en is volledig stabiel door de positionering van de wielen, heeft een stevig handvat en een dubbele wielrem waardoor hij langzaam vooruit en achteruit kan bewegen en dus in de buurt van het kind blijft. De schokdempende rubberen wielen zorgen dat je kindje veilig en stevig kan blijven staan en laten geen sporen achter op de vloer

De loopwagen wordt geleverd in een platte verpakking en kan eenvoudig en snel worden gemonteerd met Moovertoys unieke ‘click key’-systeem zonder het gebruik van gereedschap.Beschrijving

Product Description

Babywalker van Moover

Draaggewicht: 38 kg
Leeftijd: vanaf 1 jaar
Afmeting: 48x45x6 cm
In rood en naturel
Verpakt in een mooie geschenkdoos

Over Moover TOYS

Het Deense bedrijf, MooverToys maakt prachtig houten speelgoed. Onder meer vrachtwagens, duwkarren, poppenwagens en hobbelpaarden. De ontwerpen zijn gebaseerd op een filosofie van de eenvoud, kwaliteit en duurzaamheid. Geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 5 jaar oud.

Wij zijn verliefd op het retro design van de Classic serie. Veelzijdige ontwerpen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Duwen, rijden of speelgoed vervoeren. Het kan allemaal. Eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten.