Loading the content... Loading depends on your connection speed!

010 - 4123460
Shopping Cart - 0.00

No products in the cart.

Lieve kraamcadeautjes, mooi én verantwoord speelgoed of iets speciaals voor de mama to be. Bij Klein Beginnen zit je goed.
Kubix Blokken van Janod met speelkleed

40 massief houten blokken, geverfd met waterverf, om het alfabet en de cijfers 0 tot 10 te leren. Het kind kan op een 2-in-1 “alfabet” speelmat (60 x 60 cm) spelen, die tevens voor opslag en transport gebruikt kan worden.

32.49
Reuzen dominospel met exotische dieren

Reuzen dominospel met 28 domino's. Voor- en achterkant zijn bedrukt. Een kant bedrukt met cijfers, de andere kant met exotische dieren zoals de panda, leeuw, olifant, krokodil, nijlpaard, aap en papagaai. Aantal spelers: 2 tot 4. Geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

11.99
Rubbabu Racer voor de allerkleinsten

Speelgoed dat kan rijden en rollen daagt het kind uit tot spelen en bewegen. Voor de eerste kennismaking met rijdend speelgoed is Rubbabu zeer geschikt. Het is namelijk gemaakt voor zeer jonge kinderen en is volledig veilig voor elke leeftijd. Kinderen zijn dol op de fluweel zachte ondergrond. Het speelgoed is gemaakt in felle kleuren waar kleine kinderen dol op zijn. Rubbabu speeltjes dagen uit tot spelen en prikkelen de fantasie. Ieder stuk speelgoed is met de hand gemaakt, eco vriendelijk en bevat de hoogste kwaliteit grondstoffen, veiligheid en duurzaamheid. Bovendien is het volledig veilig voor elke leeftijd en dus al geschikt vanaf 0 maanden.

19.95
Vissenpuzzel met hengel vanaf 18 maanden

Een mooie houten puzzel met een magnetisch visspel. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

14.99
Magnetische puzzel Het Menselijk Lichaam

Ontdek de geheimen van het menselijk lichaam door dit spel! Herbouw het menselijk anatomie met behulp van de magnetische stukken van verschillende lagen: van het lichaam (skelet, organen en bloed, spieren en de huid) Er worden uitgebreide kaarten bijgeleverd die je helpen alleen nog maar meer te leren!

37.50
Kindergereedsschapsset van Rubbabu van 100% natuurlijk schuimrubber

Een kleurrijke speelgoed gereedschapsset  van het merk Rubbabu voor de allerkleinsten. De set bestaat uit een hamer, schroevendraaier,  nijptang en een baco in verschillende sprekende kleuren, samen in een rode vierkante bak. De gereedschapsset is fluweelzacht en gemaakt van 100% natuurlijk schuimrubber en is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. 

De eenvoudige vorm en heldere kleuren maken het speelgoed geliefd bij zowel kind als ouder.

19.95
Racewagen Buck Burn in rood van Playforever

Deze stoere racewagen van het design-speelgoedmerk Playforever is een heuse eyecatcher! Bonnie, Clyde en Buck zijn de rebellen onder de Playforever speelgoedauto's, zoals hun naam waarschijnlijk al deed vermoeden. Ze doen denken aan zeepkist-achtige, klassieke raceauto's. De coureur is minimalistisch vormgegeven, maar toch zeer herkenbaar door zijn helm en racebril.

49.99
Behendigheidsspel Acrobat van Janod

Een leuk behendigheidsspel van JANOD. Wie zet zijn acrobaat op de beste plek zodat de toren blijft staan? Gooi met de dobbelsteen en plaats de acrobaat op de juiste kleur. De speler die als eerste de toren doet omvallen, verliest het spel.
Voor 2 – 8 spelers vanaf 5 jaar.

24.99
Zigolos grote houten trein met trekkoord

Deze kleurrijke houten trein stimuleert de hand-oog coördinatie, de motoriek en de behendigheid van je kindje. Naast een trekspeeltje is deze grote trein ook een stapelspel en kan je kind veel ontdekken zoals vormen, kleuren en dieren.

39.99
Puzzelkoffer met vloerpuzzel alfabet trein

Een mooie ronde puzzelkoffer met stoffen handvat. De vloerpuzzel heeft 27 stukjes waar je een alfabettrein van kan maken. Afmeting van de trein is 3 meter! De stukjes zijn 15 cm groot.Geschikt voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar.

24.95
Metalen Confetti Xylofoon

Een speelgoedmuziekinstrument met heldere klanken voor peuters en kleuters.
Deze metalen Xylo Confetti van het Franse merk Janod is een grote kinderxylofoon met 12 metalen tonen op een houten ondergrond en 2 houten stokjes, uitgevoerd in wit met gekleurde stippen. Het grote formaat biedt meer mogelijkheden voor muziek.
 

21.95
Pimpelmees baby dagboekjes

Pimpelmees baby dagboekjes

Mooie herinneringen aan je zwangerschap en het eerste jaar van je baby bewaar je natuurlijk in de Baby Dagboekjes van Pimpelmees. In het baby bezoekboek laat je familie en vrienden antwoorden op verschillende leuke vragen zoals: Op wie lijk ik het meeste? en wat dacht je toen je me zag?.

Al deze boekjes zijn super leuk voor zowel ouders als kindjes om jaren later terug een kijkje in te nemen!

Mobile version: Enabled