Muurschildering-graffitinetwerk

Denk je aan graffiti, dan denk je misschien aan de vlug geschreven letters die op bruggen, geluidswallen, betonnen constructies en treinstellen worden neer gekalkt. Toch is dit beeld niet helemaal eerlijk. Graffiti is ook een kunstvorm, zeker als het door professionals wordt gedaan, die hier met veel zorg en liefde mee bezig zijn. De allerbeste professionals maken moeiteloos een geheel muurschildering graffitinetwerk. Muurschilderingen van een bedrijf als Graffitinetwerk worden onder andere ingezet als wand- en sfeerdecoratie in winkels, in kantoorruimtes, in zwembaden, op scholen en in parkeergarages. Ook in presentatieruimtes doen muurschilderingen het uitstekend. Een muurschilderingen laten aanbrengen heeft vele voordelen.

Super effectieve marketingtool

Een muurschildering is een effectieve manier om je bedrijf op de kaart te zetten. De vele voordelen van een muurschildering voor een bedrijf worden hier besproken. Durf grenzen te verleggen:

  • Origineel en opvallend

Weinig zaken zijn zo opvallend en origineel als een muurschildering. Het is vrij letterlijk dé manier om groot op te vallen, ongeacht de stijl van de schilderen. Een (potentiële) klant kan er domweg niet omheen. Het is één van de beste manieren om jezelf visueel op de kaart te zetten.

  • Onderscheidend

Een muurschildering op commerciële wijze toepassen, wordt vandaag de dag maar weinig gedaan. Durf uit je comfortzone te stappen en doe iets wat je concurrenten vermoedelijk nog niet eens hebben overwogen te doen. Juist als het in je branche ongebruikelijk is een muurschildering aan te brengen, is het een gouden kans om je te onderscheiden van de concurrenten.

  • Prachtige decoratie

Je hebt natuurlijk ook zelf baat bij een muurschildering: jij mag er de hele dag naar kijken. Dat is toch weer eens iets heel anders dan een muur vol posters en schilderijen. Go big or go home.

  • Positieve reclame

Jezelf in het zonnetje zetten doe je natuurlijk met een muurschildering. In een wereld waar kwantiteit voor kwaliteit gaat, is het verfrissend om een bedrijf te zien dat tegen de stroming ingaat. Visuele boodschappen komen ons dagelijks en masse tegemoet. Een muurschildering is ook een visuele boodschap, maar dan één waar we nu eens wél met alle liefde naar kijken.

  • Ook op sociale media te gebruiken

Je kunt een muurschildering ook voor op je sociale media gebruiken. Dat maakt het niet alleen grafisch, maar ook persoonlijk. Muurschilderingen zijn ideaal voor op LinkedIn, je eigen website, Facebook, Pinterest en Inatagram. Potentiële klanten zullen nieuwsgierig worden.

  • Verrassend goedkoop

Een muurschildering is een verrassend goedkope manier van communicatie. Het is tijdloos en zal jarenlang meegaan. Je investeert eenmalig en hoeft het vervolgens niet meer te onderhouden. De eyecatcher zal blijven. Wil je er vanaf? Een nieuw laagje verf voldoet.

Door Admin