Loading the content... Loading depends on your connection speed!

010 - 4123460
Shopping Cart - 0.00

No products in the cart.

NIEUWS

sint 2017

Oh kom er eens kijken .. 

De allermooiste sinterklaas cadeautjes vind de sint natuurlijk bij Klein Beginnen in Rotterdam, al jarenlang hof leverancier! Nieuwsgierig naar wat de Sint dit jaar allemaal meeneemt kijk dan snel in onze

 SINT SPECIAL  


 

GOSOAKY_let it rain copy

...regen is gewoon confetti die uit de lucht komt vallen 

Gosoaky heeft een nieuwe collectie waarmee een regenbui ineens een feestje wordt!. Simpel, stylish en van hoge kwaliteit in mooie kleurtjes voor de allerkleinsten.De collectie van dit Nederlandse merk (hoe kan het ook anders) is 100% waterproof, van hoge kwaliteit en comfortabel.

trixie baby

Maak kennis met Trixie Baby ... 

Hippe retro printjes, zoete pasteltintjes, natuurlijk duurzaam en hier en daar een grapje. Trixie Baby heeft het allemaal. Bad, bed, kleertjes én de allerleukste rugtassen!


 

herfst_collectie_koop-avond_2017

Dinsdagavond 3 oktober speciale koopavond

Voor iedereen die overdag niet altijd tijd heeft en in het weekend geen zin heeft om naar de stad te gaan. Kom op dinsdagavond 3 oktober naar Klein Beginnen en bekijk onze najaarscollectie. Heel veel winterjassen en regenkleding, [mini] jeansbroekjes, rokjes, jurkjes, sweaters, mutsen ... Moeilijk kiezen? Denk even rustig na met een heerlijke cappuchino of thee én met iets lekkers van onze buurman Bas Bakt
Heb je de perfecte outfit voor jouw kindje gevonden en betaal je 50,- of meer? Dan krijg je van ons een maillott of een paar sokjes cadeau!

Done by Deer wint drie Red Dot Design Awards

Niet minder dan drie ontwerpen of ontwerplijnen van Done by Deer zijn dit jaar toegekend met de internationale kwaliteitszegel - deprestigieuze Red Dot Award: Product Design 2017.


 

FOLLOW US

Dat vinden we leuk!


 

little indians

let your dreams run wild & be brave enough to follow

Little Indians een nieuw spannend merk voor kleintjes die past bij de lifestyle van moeders van nu.

Eco- Friendly
Little indians selecteerd de fijnste eco-vriendelijke stoffen en materialen voor de collecties en wordt onder 100% fair trade omstandigheden geproduceerd in Istanbul.

Mobile version: Enabled