Waar flexwerken in Arnhem?

 

Flexwerken kent ontzettend veel voordelen. Zo zit je niet vast aan één locatie en huur je alleen een kantoorruimte op de momenten dat je deze echt nodig hebt. Wil je graag flexwerken in Arnhem en ben je op zoek naar een geschikte locatie? Lees dan alles over waarom flexibel werken bij Facility Point Arnhem zo fijn is.

Kantoorruimte huren per uur

Bij Facility Point Arnhem kun je een kantoorruimte huren per uur. Werk je normaal gesproken vanuit huis en wil je in één ochtendje even wat achterstallige nota’s wegwerken op een rustige locatie? Of wil jij gewoon lekker flexibel een werkplek huren in Arnhem? Dan zijn de kantoorruimtes echt wat voor jou. Je bepaalt zelf wanneer en voor hoelang je gebruik maakt van de ruimte en betaalt altijd een eerlijke prijs.

Alle faciliteiten

Bij Facility Point Arnhem kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Van een super snel netwerk tot aan een telefoon en flip-over. Zo kun jij comfortabel werken. Bij de kantoorruimte is bovendien een restaurant te vinden. Kom tussendoor een kopje koffie drinken of trakteer jezelf op een uitgebreide lunch tijdens een lange kantoordag.

Goed bereikbaar

De kantoorruimtes zijn goed bereikbaar en bieden voldoende parkeergelegenheid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het urenlang zoeken naar een parkeerplaatje. Als je zoekt naar een kantoorruimte om onderweg even te werken, is Facility Point Arnhem tevens een goede keuze vanwege de ideale locatie.

Werken en vergaderen

Tot slot kun je bij Facility Point Arnhem niet alleen fijn flexwerken, maar ook vergaderen. De vergaderruimtes zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten en flexibel te huren. Huur een ruimte voor 2 tot 24 personen en maak een professionele indruk op je klanten of partners. Lees online meer over de mogelijkheden of informeer bij de receptionisten naar de mogelijkheden.

Door Admin