Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen; De E-chopper.  Dit populaire voertuig duikt op steeds meer plekken  op. Zo kun je bij veel toeristische plekken een een e-chopper huren. Maar wat maakt een E-chopper nou zo populair? wij hebben het even een op rijtje gezet.

1. Duurzaam

Een e-chopper is elektrisch aangedreven en daardoor erg duurzaam. Als je rondrijdt stoot je dus geen uitlaatgassen uit en ook gebruik je geen benzine. Het enige wat je verbruikt is stroom en als je zonnepanelen hebt dan heb je natuurlijk helemaal goed bezig als je je e-chopper thuis oplaadt!

2. Stijlvol

De e-chopper is gebaseerd op een populaire motor, de chopper.  Een chopper was oorspronkelijk een motorfiets waarvan alle niet vitale onderdelen afgesloopt (to chop = hakken) waren. De e-chopper is hier dus een kleine en elektrische variant van, tof toch?!

3. Praktisch

Een ander voordeel van de e-chopper is dat het bijzonder praktisch is. zo kun je je telefoon op smartphone houden plaatsen en zo makkelijk navigeren. Daarnaast is de accu makkelijk los te koppelen waardoor je deze overal kan opladen, het is dus praktisch onmogelijk om stil te komen staan.

Ben je enthousiast geraakt? dan kun je zelf makkelijk online een e-chopper kopen!

Door Admin