kerstpakket-samenstellen

Jaar na jaar wordt een kerstpakket samenstellen steeds populairder om te doen. Nu de feestdagen bijna weer zijn aangebroken, is het dan ook weer tijd om een kijkje te nemen naar mooie kerstpakketten. Wanneer jij voor de moderne optie van kerstpakketten samenstellen hebt gekozen, kan het enkele obstakels opleveren. En deze wil je het liefst vermijden. Immers wil je niet jouw werknemers met een minder leuk kerstpakket teleurstellen. Daarom geven we je in deze blog enkele tips om een kerstpakket samenstellen tot een groot succes te maken.

Laat het kerstpakket samenstellen algemeen

Onze eerste tip om een kerstpakket soepel samen te stellen, is om het kerstpakket vrij algemeen te houden. Het horrorscenario bij een kerstpakket samenstellen, is namelijk dat het pakket wat jij hebt samengesteld bestaat uit producten die jouw werknemer nooit zal gebruiken. Deze teleurstelling wil jij zoveel mogelijk voorkomen. Je wilt immers niet een laag moraal op de werkvloer hebben tijdens de winter.

 

Daarom is het slim om een algemeen kerstpakket samen te stellen. Met een mooie fles rode wijn erin, zal niemand teleurgesteld raken. Ook andere algemene producten zoals chocolade of chips zijn handig om in het kerstpakket te verwerken. Zo heb je in ieder geval een kerstpakket samengesteld waar iedere werknemer wat mee kan.

Geef een vleugje persoonlijkheid eraan

Eerder bespraken we dat een kerstpakket samenstellen beter kan met algemene producten. Op het eerste gezicht lijkt het dan ook onlogisch om dan nu zeggen dat je een kerstpakket persoonlijk moet maken. Toch is deze combinatie zeker mogelijk. Door de algemene producten als basis te gebruik bij een kerstpakket, heb je in ieder geval wat zekerheid voor jouw werknemer.

 

Bovenop die zekerheid kun je wat meer risico nemen door de producten wat specifieker en persoonlijker te maken. Daarbij is het uiterst belangrijk om te weten wat jouw werknemers precies leuk vinden. Noteer daarom op een kladblok of in jouw mobiel welke dingen jouw werknemers leuk vinden. Maak een praatje tijdens evenementen zodat je precies weet waarmee jij ze erg blij kan maken. Een kerstpakket samenstellen met een persoonlijke twist is haast het beste kerstpakket dat iemand kan wensen.

Let op het magazijn

Ook is het slim om te kijken in welke magazijn de producten zich bevinden bij een het samenstellen van een kerstpakket. Wanneer jij producten uit hetzelfde magazijn selecteert, is de kans op een vertraging bij het bezorgen van de kerstpakketten vele malen lager. Daarnaast zijn de kosten vaak ook wat minder hoog, doordat de logistiek voor een bedrijf als Kerstpakkettentip.nl minder gecompliceerd is.

Ga naar een showroom

Tot slot is bij een kerstpakket samenstellen het ook slim om naar een showroom te gaan van een bedrijf die gespecialiseerd is in kerstpakketten. Daar zie je namelijk in plaats van een afbeelding van een artikel, het artikel in levende lijve. Op deze manier ontwikkel je een gevoel waarbij je precies weet welke artikelen het kerstpakket tot een luxe cadeau maken voor jouw werknemers.

Door Admin