samenstellen-van-kerstpakketten

Heb jij eindelijk besloten om te beginnen met het samenstellen van kerstpakketten? Het kan aanvankelijk best intimiderend zijn om geen vaste kerstpakketten meer te kopen. Want waar je begin je precies en wat is de perfecte methode voor het samenstellen van kerstpakketten? Wij helpen je in deze blog een handje op weg door enkele tips te geven zodat het samenstellen van kerstpakketten voor jouw geruisloos verloopt.

Het samenstellen van kerstpakketten verloopt beter door te luisteren

Doordat jij nu begonnen bent met het samenstellen van kerstpakketten, heb je ineens erg veel vrijheid qua keuzes die je kunt maken. Daarom is het belangrijk om per persoon waar jij het pakket voor samenstelt, een idee te hebben wat zij willen. Dit doe je door gedurende het jaar goed naar ze te luisteren en te zien wat zij leuk vinden. Als Freek vertelt dat hij van een goed restaurant houdt, is het slim om in het kerstpakket een dinercheque toe te voegen. Wanneer Linda zegt dat zij graag weer naar de sauna wil, kun je een wellness arrangement selecteren als onderdeel van het kerstpakket.

 

Door goed naar jouw werknemers te luisteren, ontdek je precies wat zij willen. Daardoor is het samenstellen van kerstpakketten ineens vele malen eenvoudiger geworden. Schrijf daarom precies op welke artikelen minimaal in elk pakket moeten zitten, zodat je gegarandeerd weet dat jouw werknemers blij verrast zijn met hun kerstpakketten.

Ga naar een showroom

Onze tweede tip bij het samenstellen van kerstpakketten, is door naar een showroom te gaan. Vele webshops zoals kerstpakkettenidee.nl hebben namelijk de optie om naar een showroom te gaan voor kerstpakketten. Hoewel je al een goed idee krijgt van veel artikelen via webshop afbeeldingen, is het een goed idee om ook te kijken naar het product in de fysieke wereld.

 

In een showroom kun je namelijk bijna alle artikelen in het echt zien, waardoor je precies weet wat jouw werknemers te zien krijgen bij het openen van hun kerstpakketten. Daarnaast kun je ook voelen hoe luxe bepaalde artikelen aanvullen. Soms mag je zelfs de artikelen proeven (als het om voedsel gaat). Zo ervaar je precies wat jouw medewerkers straks ervaren.

 

Als kers op de taart loopt een expert in kerstpakketten met jouw mee in de showroom. Door volop van zijn of haar expertise gebruikt te maken, stel jij op een vakkundige manier een kerstpakket samen waar menig werknemer van onder de indruk raakt.

Bekijk de locatie van de artikelen

Tot slot wil je ook weten in welk magazijn de artikelen zich bevinden. Wanneer de artikelen zich namelijk in verschillende magazijnen bevinden, neemt de kans op een verzending die te laat arriveert toe. Dit is een horrorscenario die je wilt voorkomen. Vaak is het ook zo dat kerstpakketten waarbij artikelen uit hetzelfde magazijn komen, goedkoper zijn. Het scheelt immers een slok op de borrel voor logistiek, waardoor je een gunstige prijs voor deze kerstpakketten krijgt.

Door Admin